За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Хотелът се намира на 60 км от летище Занзибар, на североизточния бряг на остров Занзибар, в северната част на Матемве, срещу остров Мнемба и на 700 м от белия пясъчен плаж Муиуни. Разположен на скала с изглед към Индийския океан и атола Мнемба, сред дива и девствена растителност. Подходящ за туристи, които търсят стилно и уютно настаняване, непокътната природа, релаксираща, но активна почивка.

В стаите

Хотелът разполага с 23 стаи - Panorama Suite (разполага със спалня и две единични легла, с панорамна гледка към океана), Sunshine Suite (разположени на хълм, с гледка към океана), Garden Suite (перфектен избор за любителите на природата, спокойствието, хармонията и неприкосновеността на личния живот), Blue Wave (разположени на ръба на скалата, сдиректен изглед към океана), Blue Breeze (просторни стаи, разположени на брега на океана, отдалечени от другите помещения, за да осигурят допълнителна поверителност), Garden Retreat (бюджетна стая с изглед към градината или вътрешен двор). Всички оборудвани с баня с душ/вана, сейф, някои разполагат с кът за сядане, балкон или тераса.

На територията на хотела

Основен ресторант, бар, 2 открити басейна, водолазен център Dive Point Zanzibar, център за хармония на тялото и ума (йога), тв зала,  библиотека, магазини, паркинг.

За децата: настолни игри

Безплатни услуги: йога-три пъти седмично, колоездене, Wi-Fi в общите части.

Платни услуги: масажи, спа процедури, гмуркане, шнорхелинг, риболов, химическо чистене

Хранене

ВВ - Закуска;

НВ - Закуска и вечеря с четири ястия, без напитки.

FB - Закуска, обяд и вечеря с четири ястия, без напитки.

Плаж

Плажна зона в Sunshine Bay, дървен кей, който при отлив води към плажа, а при прилив – към морето.

Видео

Оценки и коментари